Elmúltál már 18 éves? Az oldal használatához kérlek add meg születési dátumod!
Év:
Hónap:
Nap:

Hazai pályán szurkol a Borsodi

A DVTK főszponzora a tavaszi szezontól a Borsodi

A DVTK szezonindító szurkolói összejövetelén jelentették be, hogy hosszútávú szponzorációs szerződést írt alá a DVTK és a Borsodi. A szerződés értelmében nemcsak a csapat mezére került fel a Borsodi logója, hanem egyéb változásokra is sor került, mint pl. a felújítás előtt álló Diósgyőri Stadion látványos dekorációt kapott, és természetesen Borsodi Sört fogyaszthatnak a szurkolók a stadion kerítésein belül is.

„A DVTK támogatásával hozzá szeretnénk járulni a Borsodi szülőhazájának fejlődéséhez, és ezen keresztül is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a hazai pálya, a régióban élő Borsodi rajongók mennyire fontosak a számunkra” – nyilatkozta Balássy Árpád, a Borsodi Sörgyár marketing vezetője.

A Borsodi hosszútávú elkötelezettségét hangsúlyozza a több évre szóló szerződés aláírásával, amelynek részeként nemcsak a csapat válhat sikeresebbé, hanem olyan újításokra, szórakoztató programokra is sor kerül, amelyek a szurkolás élményét teszik teljesebbé. Nagyon fontos változást is hoz ez az együttműködés, hiszen a szurkolók immár nem csak a Stadion környékén lévő szórakozóhelyeken, hanem a kerítésen belül is hozzájuthatnak kedvenc Borsodi sörükhöz.

A Borsodi számára nagyon fontos, hogy a régió legkedveltebb söreként azzal ajándékozza meg a labdarúgást szeretőket, hogy a legnagyobb és legsikeresebb csapatot, a DVTK-t, főszponzorként segíti a még magasabbra jutásban.

A DVTK támogatásán túlmenően, a hazai pályán is tovább erősít majd a Borsodi. Az elkövetkező időszakban olyan regionális események, kezdeményezések mellett is találkozhatunk majd a Borsodival, amelyeken keresztül ki tudja kifejezni köszönetét a sörfogyasztók lojalitásáért.

Friss események