Elmúltál már 18 éves? Az oldal használatához kérlek add meg születési dátumod!
Év:
Hónap:
Nap:

Borsodi Friss

A gyümölcs, az jó. Sörrel, tökéletes. A Borsodi Friss a hűvös sör és a fanyar gyümölcsök harmonikus együttese, amely a legjobb pillanatokhoz is hozzá tud adni még egy kicsit.


Borsodi Friss Citrom

A Borsodi Friss Citrom természetes citromlével kevert könnyű sör, leheletnyi narancsos utóízzel.

Borsodi Friss Grapefruit

 

A Borsodi Friss Grapefruit egzotikus tájak ízvilágába kalauzolja kóstolóját, állandó nyarat csempészve a söröspoharukba.

Borsodi Friss Feketeribizli-Lime

 

A feketeribizli jó. De lime-mal tökéletes. A gyümölcsösen csábító Borsodi Friss gyümölcsös sörök most új ízzel bővültek. Borsodi Friss már feketeribizli-lime változatban is. Próbáld ki Te is a feketeribizli, a lime és a sör egyedülálló izét!

Borsodi Friss Zero Citrom

 

Az új Borsodi Friss Citrom Zeroban keveredik a sör és a citrom különleges szomjoltó hatása, ami most alkoholmentes változatban is egész nap élvezhető, kötöttségek nélkül.

Borsodi Friss Zero Grapefruit

 

Az új Borsodi Friss Grapefruit Zerot a sör és a grapefruit egzotikus keveréke teszi különlegessé, amit most alkoholmentes változatban is kipróbálhatsz – kötöttségek nélkül.

Borsodi Friss Málna

2014-es különleges innovációnk a Borsodi Friss Málna 2 %-os alkoholtartalommal, mely egyedi ízével izgalmas gyümölcsös választást jelent.

Borsodi Friss Bodza

Az új Borsodi Friss Bodza egyedi ízével könnyed, gyümölcsös választás, hogy ne maradj le soha semmiről. Ezzel az újdonsággal gyümölcsössé teheted a legjobb pillanatokat!

Borsodi Friss Zero Bodza

Az új Borsodi Friss Bodza egyedi ízével könnyed, gyümölcsös választás, hogy ne maradj le soha semmiről. Ezzel az újdonsággal gyümölcsössé teheted a legjobb pillanatokat!

Friss események